Google | کمپانی گوگل

 

قطعا تا الان نام گوگل را شنیدید . هر موقع هر چیز را که می خواهید در اینترنت پیدا کنید به سراغ گوگل می روید .

گوگل به عنوان یک موتور جست و جو در فضای اینترنت می چرخد و بهترین اطلاعات ممکن را به ما می دهد .

اما به راستی گوگل به تنهایی فقط یک موتور جست و جو است ؟

جواب سوال بالا منفی است . گوگل چیزی بیشتر از یک موتور جست و جو است.

در اين مقاله قصد داريم در مورد كمژاني گوگل به طور جامع صحبت كنيم . پس با ما همراه باشید .

تاریخچه گوگل

گوگل در سال 1988 توسط لری پیج و سرگئی برین تاسیس شد .

این دو دوست هر دو در دانشگاه استنفورد کالیفرنیا تحصیل می کردند .

لری و سرگئی در دانشگاه استنفورد معروف به مردان گوگل بودند . آنها یک پروژه پایه ریزی کردند تا بتوانند سایت های مختلف را با لینک های پشتیبانی که دارند رتبه بندی کند و بر اساس نیاز های جستجو گر معرفی و ارائه کنند .

موتور جستجو گوگل

آن پروژه ساخت موتور جست و جو در ابتدا بک راب (Back Rub) نام گذاری شد که  این نام گذاری به دلیل توانایی منحصر به فردش در تجزیه و تحلیل “پیوندهای برگشتی” که به یک وب سایت خاص اشاره می کنند بود.

سپس بعد از چند وقت این موتور جست و جو با دامنه google.stanford.edu قابل استفاده بود و در نهایت پس از چند وقت در سپتامبر 1997 دامنه google.com  ثبت شد .

Google به مرور زمان پیشرفت بسیار چشمگیری داشت و توانست تبدیل به یکی از قدرت های جهانی در حوزه فناوری اطلاعات شود .

نام گوگل

نام گوگل از واژهٔ گوگول googol  یعنی عدد  ده به توان صد ((10100 گرفته شده که به نوعی شعار و هدف این شرکت بر مبنای دستیابی به این میزان سرویس و اطلاعات در دنیای وب است.

سرویس های گوگل

این شرکت به طور تقریبی بالای یک میلیون سرور در اقصی نقاط جهان دارد و روزانه بیش از یک میلیارد جستجو توسط کاربران این موتور جستجو انجام میگیرد.

گوگل با 3 میلیارد سند قابل جستجو و بیش از 21 میلیون کاربر منحصر به فرد در ماه، ادعا می کند که یکی از گسترده ترین مخاطبان در بین وب سایت ها است.

 از سرویس های زیر مجموعه‌ی این شرکت میتوان Google map ، Google translate، Google drive، جیمیل، کروم و سایر شرکت های زیر مجموعه ی آن اشاره نمود.

گوگل نه تنها یک موتور جست و جو بلکه یک کمپانی بزرگ

گوگل ویدیو و یوتیوب

گسترش گوگل که عمدتاً توسط تبلیغات وب مبتنی بر کلمات کلیدی تقویت شد، زمینه مناسبی را برای رقابت برای تسلط در خدمات جدید وب فراهم کرد. یکی از این موارد، ارائه محتوای ویدیویی بود.

در ژانویه 2005 این شرکت Google Video را راه‌اندازی کرد که به افراد امکان می‌داد متن با زیرنویس را از برنامه‌های تلویزیونی جستجو کنند. چند ماه بعد، شروع به پذیرش ویدیوهای ارسالی توسط کاربران کرد و ارسال کنندگان قیمت هایی را برای دانلود و مشاهده ویدیوها برای دیگران تعیین کردند.

 در ژانویه 2006 Google Video Store با محتوای ممتاز از شرکت های رسانه سنتی مانند CBS Corporation (نمایش های تلویزیونی) و Sony Corporation (فیلم) افتتاح شد.

در ژوئن 2006 گوگل شروع به ارائه محتوای ممتاز به صورت رایگان اما همراه با تبلیغات کرد.

با این حال، با وجود تمام مزایای بازاریابی خود،google  نتوانست از یوتیوب  که در ویدیوهای آنلاین تازه‌کار بود، جلو بزند. یوتیوب پس از معرفی خود در سال 2005 به سرعت به سایت مورد علاقه کاربران برای آپلود فایل های ویدئویی کوچک تبدیل شد که برخی از آنها میلیون ها بیننده را به خود جذب کردند.

گوگل که نتوانست چیزی نزدیک به این تعداد آپلود و بیننده را ایجاد کند، یوتیوب را در سال 2006 به قیمت 1.65 میلیارد دلار خرید. با این حال، به جای ادغام وب‌سایت‌ها، Google به فعالیت YouTube به عنوان یک نهاد جداگانه ادامه داد.

 در سال 2012 گوگل، Google video را تعطیل کرد و ویدیوها را از آنجا به یوتیوب منتقل کرد. در همان سال، علیرغم تخمین درآمد بیش از یک میلیارد دلار، این شرکت گفت که یوتیوب همچنان یک “سرمایه گذاری” است و نگفته است که آیا این بخش سودآور بوده است یا خیر.

سیستم عامل اندروید

ورود گوگل به بازار پرسود سیستم عامل موبایل، بر اساس خرید شرکت اندروید در سال 2005 بود که در آن زمان هیچ محصولی عرضه نکرده بود.

ورود گوگل به دنیای سیستم عامل تلفن همراه 8

دو سال بعد، گوگل اعلام کرد که Open Handset Alliance، اتحادیه ای متشکل از ده ها شرکت فناوری و تلفن همراه، از جمله Intel Corporation، Motorola، NVIDIA Corporation،Incorporated،LG Electronics و Samsung Electronics بود.

این همکاری به منظور توسعه و ترویج اندروید، یک سیستم عامل منبع باز رایگان مبتنی بر لینوکس ایجاد شد.

اولین تلفنی که دارای سیستم عامل جدید بود T-Mobile G1 بود که در اکتبر 2008 عرضه شد، اگرچه تلفن های مبتنی بر اندروید واقعاً به شبکه های بی سیم نسل سوم (3G) با قابلیت بیشتری نیاز داشتند تا از تمام ویژگی های سیستم استفاده کنند.

در سال 2010 گوگل با معرفی گوشی هوشمند Nexus One وارد رقابت مستقیم با آیفون اپل شد.

 Nexus One با نام مستعار “google phone” از آخرین نسخه اندروید استفاده می کرد و دارای صفحه نمایش بزرگ و پر جنب و جوش، طراحی زیبا و یک سیستم پیام رسانی صوتی به متن است که مبتنی بر نرم افزار پیشرفته تشخیص صدا بود.

 با این حال، عدم پشتیبانی بومی آن از چند لمسی که یک ویژگی تایپ و پرکاربرد در اپل بود و به کاربران اجازه می‌داد انعطاف‌ پذیری بیشتری در تعامل با صفحه‌نمایش‌های لمسی داشته باشند، در مقایسه با سایر گوشی‌های هم رده خود به عنوان یک نقطه ضعف تلقی می‌شد.

علیرغم ایرادات درک شده اندروید در مقایسه با گوشی هوشمند اپل، تا پایان سال 2011، اندروید با 52 درصد سهم بازار جهانی، بیش از سه برابر بیشتر از iOS، پیشتاز صنعت تلفن همراه بود.

اوضاع کنونی

امروزه، گوگل آنچه را که «جستجوی بی وقفه برای پاسخ های بهتر» می نامد، به عنوان فلسفه اصلی کسب و کار خود ادامه می دهد.

گوگل برترین موتور جستجو دنیا

این شرکت همچنین به توسعه محصولات و خدمات ستاره‌ای خود ادامه می‌دهد و در سال 2015، ساختار تجاری خود را با شرکت مادر آلفابت که اکنون گوگل را اداره می‌کند و حضور گسترده‌اش با دفاتری در 50 کشور در سراسر جهان بازسازی کرد.

چقدر گسترده است؟

آلفابت 110.9 میلیارد دلار در سال 2017 درآمد داشته است و سود خالص آن 12.6 میلیارد دلار است. لری پیج و سرگئی برین نیز چندان بد عمل نکرده اند. بنیانگذاران شرکت اکنون به ترتیب دارایی خالص 54.4 و 53 میلیارد دلاری دارند. این با اتاق خوابگاه استنفورد فاصله زیادی دارد و یکی از قانع‌کننده‌ترین داستان‌های موفقیت تجاری تاریخ است – داستانی که هر روز بیشتر می‌شود.

جستجو مطالب
جستجو کردن
جدیدترین مطالب
عضویت در خبرنامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منوی دسته های خود را در هدرساز -> موبایل -> منوی اصلی موبایل -> نمایش/مخفی -> انتخاب منو، تنظیم کنید
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.

آدرس:

رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت

شماره تماس:

09362096232

پست الکترونیک:

info@designmoj.com

ثبت نام یا ورود
همین الان، اطلاعات خود رو وارد کنید و وارد سایت شوید