برندینگ چیست؟🏍🎎💸

برندینگ چیست – منشأ عمل برندسازی

برندها از زمان شروع تجارت سال هاست که وجود داشته اند. هنگامی که محصول توسعه یافت، قیمت گذاری و بسته بندی شد، مدیران به فکر برندینگ بودند. نام تجاری یک محصول در نهایت یک تصمیم بود و هرگز اهمیتی به آن داده نمی شد زیرا آنها احساس می کردند که محصول خوب به طور خودکار فروش ایجاد می کند.

تاریخچه برندینگ چیست؟

نام تجاری یک فعالیت منفعل بود. نام گذاری محصولاتی که به خواست شرکت طراحی و تولید می شوند. اما، در دو دهه گذشته، آنها نقاط داغ در کل فرآیند بازاریابی هستند.

آنها دائماً در استراتژی مالی و ارزیابی های یک شرکت ظاهر می شوند. وقتی برندها بسیار مهم هستند، برندینگ اهمیت بیشتری پیدا می کند.

برندها در اوایل قرن نوزدهم راه زیادی را از هویت تا ایجاد ارتباط طی کرده اند. برندها باید متمایز می شدند و جایگاه خود را برای جلوگیری از درهم ریختگی رقابت در اوایل قرن بیستم انجام می دادند. برندها برای برقراری ارتباط دائمی با مشتریان خود گفتگوهایی را با مشتریان خود آغاز کردند.

امروزه برندینگ چیست؟

 امروزه برندها همه در مورد ایجاد مشترک، مشارکت مشتری، و برنامه های وفاداری و پاداش برای ایجاد روابط با مشتریان خود هستند.

شناسایی مصرف کننده با محصول و حمایت از آن، حتی امروزه نیز به هدایت شیوه های برندینگ را ادامه می دهد. مفهوم برند در قرن هجدهم بیشتر تکامل یافت. قبلاً نام تولیدکنندگان مشخص کننده محصولات بود، یعنی هویت تولیدکننده قبلاً نام تجاری بود.

برندینگ چیست ؟– تعاریف

در زمینه مدیریت، برندسازی نمایش نمادین اطلاعات مرتبط با یک محصول یا خدمات است. یک نام تجاری به ویژه شامل یک نام، لوگو، سایر ویژگی های قابل مشاهده از جمله ترکیب رنگ ها، فونت ها، تصاویر، نمادها و غیره است.

این افراد ممکن است کارمندانی باشند که با برند، تامین کنندگان، فروشندگان و همکاران، توزیع کنندگان و در نهایت مصرف کنندگان کار می کنند. ایجاد برند چیزی فراتر از نام گذاری یک محصول است. برند در اصل قولی است که شرکت به مشتریان می دهد. این نویدی برای ارضای نیازهای آنها و تضمین کیفیت محصول و خدمات در سطح جهانی است.

رمز موفقیت برندینگ چیست؟

 سه سوال “چه کسی”، “چی” و “چرا” برای برندسازی موفق هر محصول بسیار حیاتی است. بازاریابان باید معرفی کنند که محصول کیست، چه کاری انجام می دهد و چرا مصرف کنندگان باید در مورد آن بدانند.

چهت سفارش طراحی لوگو برای برند خود کلیک کنید.

برندینگ چیست؟ – مفاهیم اساسی

مفاهیم اولیه برندینگ چیست؟

1. نام تجاری – نام تجاری اغلب به جای “برند” استفاده می شود، اگرچه به طور صحیح تر برای نشان دادن عناصر زبانی نوشتاری یا گفتاری یک برند استفاده می شود.

در این زمینه، “نام تجاری” نوعی علامت تجاری را تشکیل می دهد، اگر نام تجاری منحصراً مالک برند را به عنوان منبع تجاری محصولات یا خدمات مشخص کند. مالک برند ممکن است از طریق ثبت علامت تجاری به دنبال محافظت از حقوق مالکیت در رابطه با نام تجاری باشد.

2. هویت برند – هویت برند برای شناخت مصرف کننده اساسی است و نماد تمایز برند از رقبا است. هویت برند ممکن است به سادگی بیان بیرونی برند، مانند نام و ظاهر بصری تعریف شود.

3. شخصیت برند – نسبت دادن ویژگی های شخصیتی انسان به یک برند به عنوان راهی برای دستیابی به تمایز است.

 شخصیت برند معمولاً از طریق بازاریابی طولانی مدت و همچنین بسته بندی و گرافیک ساخته می شود.

4. وعده نام تجاری – بیانیه ای است از طرف صاحب برند به مشتریان، که مشخص می کند مصرف کنندگان چه انتظاراتی باید از تمام تعاملات با برند داشته باشند. تعاملات ممکن است شامل کارمندان، نمایندگان، کیفیت یا عملکرد واقعی خدمات یا محصول، ارتباطات و غیره باشد. وعده برند اغلب به شدت با نام و/یا لوگوی مالک برند مرتبط است.

5. ارزش ویژه برند –ارزش برندینگ چیست؟ ارزش کل برند را برای صاحب برند اندازه گیری می کند و میزان امتیاز برند را منعکس می کند. ارزش برند، به ویژه در مورد برندهای محصول مصرفی، ممکن است از وفاداری مشتری ناشی شود. ارزش نام تجاری ممکن است از نظر مزایای حفظ کارکنان نیز ایجاد شود.

6. آگاهی – درصدی از جمعیت یا بازار هدف که از وجود یک برند یا شرکت معین آگاه هستند.

7. معماری برند – چگونه یک سازمان برندهای موجود در مجموعه خود را ساختار می دهد و نام می برد.

8. انجمن برند – احساسات، باورها و دانشی که مصرف کنندگان (مشتریان) در مورد برندها دارند. این تداعی ها در نتیجه تجربه به دست می آیند و باید با موقعیت برند و اساس تمایز سازگار باشند.

9. تمایز برند – فرآیند ایجاد تفاوت درک شده در ذهن مصرف کننده بین یک برند و رقابت آن است. مسئله مهم در تمایز این است که مصرف کنندگان تفاوت بین برندها را درک می کنند. اگر مصرف کنندگان تفاوتی را درک نکنند، پس اینکه تفاوت های واقعی وجود داشته باشد یا نه، اهمیتی ندارد.

بعلاوه، اگر برند یک شرکت توسط مصرف کنندگان متمایز و جذاب تلقی نشود، مصرف کنندگان هیچ دلیلی برای انتخاب آن برند از بین رقبا یا پرداخت قیمت های بالاتر برای برند “بهتر” یا “معنادارتر” نخواهند داشت.

10. تعهد برند – تعهد برندینگ چیست؟ میزان تعهد مشتری به یک برند معین به این دلیل که احتمال دارد در آینده دوباره خرید یا استفاده مجدد کند. سطح تعهد نشان دهنده درجه ای است که امتیاز مشتری یک برند در برابر رقبا محافظت می شود.

11. درآمد برند –درآمد برندینگ چیست؟ سهمی از جریان نقدی کسب و کار صاحب نام تجاری که می تواند به تنهایی به برند نسبت داده شود.

12. جوهره نام تجاری – قول برند که با ساده ترین و منفردترین شرایط بیان شده است.

13. تجربه-تجربه برندینگ چیست؟- ابزاری که به وسیله آن یک برند در ذهن یک ذینفع ایجاد می شود. برخی از تجربیات مانند محیط های خرده فروشی، تبلیغات، محصولات/خدمات، وب سایت ها و غیره کنترل می شوند. برندهای قوی از تجربیات ثابتی ناشی می‌شوند که با هم ترکیب می‌شوند و یک تجربه کلی واضح و متمایز از برند را تشکیل می‌دهند.

14. گسترش نام تجاری – استفاده از ارزش های برند برای بردن نام تجاری به بازارها و بخش های جدید.

15. تصویر برند – تصویر برندینگ چیست؟خالص «خروجی» مشتری از برند. برای کاربران، این مبتنی بر تجربه عملی محصول یا خدمات مربوطه است (برداشت‌های آگاهانه) و اینکه چقدر انتظارات را برآورده می‌کند. برای غیر کاربران، تقریباً به طور کامل بر اساس برداشت‌ها، نگرش‌ها و باورهای ناآگاهانه است.

16. مجوز نام تجاری –مجوز نام تجاری برندینگ چیست؟ اجاره توسط صاحب یک برند برای استفاده از یک نام تجاری به شرکت دیگر. معمولاً برای استفاده از برند، هزینه مجوز یا نرخ حق امتیاز توافق می شود.

17. موقعیت یابی برند – موقعیت یابی برندینگ چیست؟ موقعیت متمایزی که یک برند در محیط رقابتی خود اتخاذ می کند تا اطمینان حاصل شود که افراد در بازار هدف آن می توانند برند را از دیگران متمایز کنند. تعیین موقعیت شامل دستکاری دقیق هر عنصر آمیخته بازاریابی است.

18. استراتژی برند –استراتژی برندینگ چیست؟ طرحی برای توسعه سیستماتیک یک برند تا بتواند به اهداف مورد توافق خود دست یابد. این استراتژی باید ریشه در چشم انداز برند داشته باشد و بر اساس اصول تمایز و جذابیت پایدار مصرف کننده هدایت شود. استراتژی برند باید بر عملکرد کلی یک تجارت تأثیر بگذارد تا از رفتارهای برند و تجربه برند منسجم اطمینان حاصل کند.

19. ارزش گذاری برند – فرآیند شناسایی و اندازه گیری سود اقتصادی – ارزش برند  که از مالکیت برند ناشی می شود.

20. نام تجاری مشترک – استفاده از دو یا چند نام تجاری برای حمایت از یک محصول، خدمات یا سرمایه گذاری جدید.

21. نام تجاری قدرت – استراتژی که در آن هر محصول در محدوده یک شرکت دارای نام تجاری خاص خود است که به طور مستقل عمل می کند و توسط برند شرکت یا سایر مارک های محصول پشتیبانی نمی شود. برندسازی قدرت یک استراتژی مبتنی بر منابع است، زیرا هر برند باید از نظر تجاری تبلیغ شود و از نظر قانونی محافظت شود. عمدتاً تولیدکنندگان کالاهای مصرفی از این استراتژی استفاده می کنند.

22. نام تجاری مجدد – زمانی که یک مالک برند با هدف به روز رسانی یا تجدید نظر بر اساس شرایط داخلی یا خارجی، مجدداً از برند بازدید می کند.

23. راه اندازی مجدد –راه اندازی مجدد برندینگ چیست؟ معرفی مجدد یک محصول به یک بازار خاص. این اصطلاح به این معنی است که شرکت قبلاً محصول را به بازار عرضه کرده است اما بازاریابی آن را متوقف کرده است. یک محصول مجدداً عرضه شده معمولاً یک یا چند تغییر را تجربه کرده است. ممکن است، به عنوان مثال، از نظر فنی اصلاح شود، نام تجاری مجدد داده شود، از طریق کانال های مختلف توزیع شود یا، دوباره در موقعیت قرار گیرد.

24. نام تجاری خدمات – محصولی که عمدتاً از ارزشهای نامشهود تشکیل شده است. “خدمات چیزی است که شما می توانید آن را بخرید و بفروشید، اما روی پای خود نگذارید.” (اقتصاد دان). از این نظر، خدمت کاری است که شما برای کسی انجام می دهید، یا قولی که شما می کنید

25. برند فرعی – برند محصول یا خدماتی که نام و هویت بصری خاص خود را داشت تا آن را از برند اصلی متمایز کند.

26. بازاریابی انبوه – بازاریابی استاندارد همزمان به یک بازار هدف بسیار بزرگ از طریق رسانه های جمعی. نام‌های دیگر این امر تجمیع بازار و بازاریابی غیرمتمایز است.

27. نام تجاری اصلی – نام تجاری که بر تمام محصولات یا خدمات در یک محدوده یا در سراسر یک تجارت تسلط دارد. گاهی اوقات با علامت های فرعی استفاده می شود، گاهی اوقات با نشانه های آلفا یا عددی استفاده می شود. به عنوان مثال، آئودی، سونی، نسکافه و ال‌جی همگی به عنوان برندهای اصلی استفاده می‌شوند.

نتیجه:

ایجاد برند چیزی فراتر از نام گذاری یک محصول است. برند در اصل قولی است که شرکت به مشتریان می دهد.

این نویدی برای ارضای نیازهای آنها و تضمین کیفیت محصول و خدمات در سطح جهانی است. سه سوال “چه کسی”، “چی” و “چرا” برای برندسازی موفق هر محصول بسیار مهم است. بازاریابان باید معرفی کنند که محصول کیست، چه کاری انجام می دهد و چرا مصرف کنندگان باید در مورد آن بدانند.

جستجو مطالب
جستجو کردن
جدیدترین مطالب
عضویت در خبرنامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منوی دسته های خود را در هدرساز -> موبایل -> منوی اصلی موبایل -> نمایش/مخفی -> انتخاب منو، تنظیم کنید
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.

آدرس:

رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت

شماره تماس:

09362096232

پست الکترونیک:

info@designmoj.com

ثبت نام یا ورود
همین الان، اطلاعات خود رو وارد کنید و وارد سایت شوید